Medlemskap

ÅRSAVGIFTER 2018

Vuxen 500 kr
Ungdom (upp till 18 år) 250 kr
Familj 1000 kr

Årsavgiften är obligatorisk för alla medlemmar och består av medlemsavgift på 250 kr och en träningsavgift på 250 kr (ungdom 0 kr). Träningsavgiften kan du få kvitto på så att du kan få tillbaka pengarna av din arbetsgivare i form av friskvårdsbidrag eller liknande, kvitto rekvireras från ekonomi@hollvikenck.se.

Vi skickar EJ ut fakturor på medlemsavgiften. Istället betalar du, oavsett om du är ny eller befintlig medlem (senast 31 mars) vald avgift samt registrerar din/er information enligt nedan. Alla är välkomna att provträna kostnadsfritt ett fåtal gånger och självklart får man som medlem ta med sig gäster till av Höllviken CK arrangerade aktiviteter.

Medlemskap och betalning
Välkommen som medlem genom att betala in valt medlemsalternativ till Höllviken CK, Bg 859-4269. Var tydlig på inbetalningen vad det gäller och för vem. Registrera samtidigt dina personuppgifter via detta formulär medlemsregistrering. För familjemedlemskap, kom ihåg en registrering för varje familjemedlem och ange samma familjenamn för alla medlemmar i familjen.

REGISTRERA DIG HÄR!

Är du redan medlem skall du senast 31 mars ha betalt in medlemsavgiften. Alla måste registrera sig via länken ovan, även om man är medlem sedan tidigare. Vi har beslutat att inte trycka upp särskilda medlemskort. Om du mot förmodan behöver uppvisa medlemsbevis för att utnyttja medlemsförmåner är våra samarbetspartners informerade och kvitto på inbetalning gäller som medlemsbevis. Om du önskar särskilt medlemsbevis kan detta rekvireras via info@hollvikenck.se.

Personuppgiftslagen
Som medlem kommer Höllviken CK, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar mm, behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningen via info@hollvikenck.se. Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.

Medlemsförmåner
Som medlem i Höllviken Cykelklubb får du:

15% på Spinning och racertillbehör på Höllviken Cykel
10% på Catering Restaurang Hamn & Peppar
10% på Thule Concept Store, Malmö
20% på Servicearbeten på Däckcenter i Vellinge
10% på på totalsumman för service och reparationer på Wendels. Fri lånebil och hämtning och lämning inom Vellinge och Trelleborgs kommuner.

Medlemsrabatt Vismarlöv Bageri & Café; Smörgås- eller Kakbuffé 80 kr. Meddela ”HCK/HöllvikenCK” i kassan så slås det in på en särskild knapp. Gäller även icke cyklande familjemedlemmar. För att de ska gå snabbt när vi är många, betala helst kontant. Samtliga förmåner gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.